Škola výroby tradičných obradových cestovín vianočného obdobia vychádzajúcich z tradícií pytlikárskych rodín.
Možnosť výroby vlastných hrtánkov z prinesených surovín (1 vajce, 1/4 kg polohrubej múky a 1 miska).
V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle: 034/621 32 52, 0918 968706 alebo mailom:
eva.cmelova@ctk.tsk.sk
malá nácviková sála KD Samka Dudíka v Myjave (cez služobný vchod na prízemí)
Eva Čmelová
CTK v Myjave, OvZP TSK
2021 hrtánki zima - plagát.pdf (PDF, 3.11 MB)
Vytlač stránku 04.10.2021
Vihadzovaní z Turej Lúky (1. polovica 50. rokov 20. stor.) foto: J. Hajduch
Registrujte sa pre bezplatný odber noviniek z diania v centre.
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() ![]() |
||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |